Anunțuri

Spre atenţia producătorilor agricoli!

Primăria comunei Tohatin aduce la cunoștința, că în scopul evaluării pagubelor cauzate de ninsorile abundente din data de 20-21 aprilie 2017 se colectează informația privind suprafețele plantațiilor agricole și gradul de afectare a acestora. Informația indicată urmează a fi prezentată de către producători la Primăria comunei Tohatin la data de 02.05.2017, orele 13.00-17.00 prin depunerea cererii cu indicarea amplasării loturilor agricole și suprafața plantațiilor afectate.

 Primăria

 

 

Anunț privind reglementarea pașunatului

Primăria com.Tohatin aduce la cunoștință , că pășunatul pe pășunele publice din teritoriul com.Tohatin a animalelor domestice este permis doar de la 1 mai 2017.Deasemenea, sînteți avertizat că pășunatul în zona de alunecări a satului Tohatin (după strada Pădurilor,Florilor,A.Mateevici )unde au fost plantați arbori,este strict interzis.

Proprietarii animalelor care vor admite pășunatul  animalelor înainte de termenul idicat  și pătrunderea animalelor în zona de alunecări plantată cu arbori , vor fi sancționați conform prevederilor legislației în vigoare.

 Primăria